Laarzen met brede schacht Solden

Wanneer u op zoek bent naar goedkope brede schacht laarzen dat bent u hier op de juiste plek. Op deze pagina vind u al onze modellen welke in de uitverkoop zijn. Dit zijn brede schacht laarzen welke uit de collectie verdwijnen en daarom extra goedkoop zijn.

De laarzen op de Jilsen sale pagina zijn uitlopende modellen en worden niet opnieuw aangevuld. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste laarzen neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag het perfect paar kiezen waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Morgan
    Speciale prijs 99,95 € Normale prijs 119,00 €
  2. Morgan unie
    Speciale prijs 99,95 € Normale prijs 119,00 €
  3. Charlotte gesp
    Speciale prijs 199,95 € Normale prijs 259,00 €
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Laarzen brede schacht goedkoop

In de Jilsen Sale vind u goedkope brede schacht laarzen van voorgaande seizoenen. Dit is geen tweede keus maar dit zijn volledig nieuwe Jilsen laarzen welke in de uitverkoop zijn.

Jilsen Sale spelregels

Ook voor de uitverkoop geldt dat deze gewoon binnen 14 dagen retour gestuurd mogen worden. Bedenk wel goed dat ook wanneer er nog maar weinig maten beschikbaar zijn het niet verstandig is om een schoenmaat en/of kuitmaat te kopen welke u waarschijnlijk niet past. Gebruik onze kuitcalculator om te kijken welke kuitmaat u nodig heeft.

Zit u maat er niet tussen? Bekijk dan vooral onze andere brede schacht laarzen.